SHER E BANGLA

SHER E BANGLA Ook lekker eten voor de jongeren en senioren

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 557 beoordelingen
21 aug 2019 om 20:43 ik vond het lekker eten , had iets meer verwacht van de papadums
20 aug 2019 om 20:57 Super lekker eten! Elke keer weer! Kan niet anders zeggen!
14 aug 2019 om 19:49 Het eten was erg smakelijk!
13 aug 2019 om 21:27 Eerder veel betere ervaringen gehad wat betreft de kwaliteit van het eten. Duurde lang voor t bezorgd werd, bezorging zelf was prima.
9 aug 2019 om 10:02 Het eten werd 45 te vroeg bezorgd. Ik vroeg nadrukkelijk het om 20 uur te bezorgen (en de tijd stond er op de bon!) maar het werd om 19.15 bezorgd.
7 aug 2019 om 21:51 Super snelle bezorging, Flauw en saai eten voor veel geld. Had er meer van verwacht...
20 jul 2019 om 22:16 Lekker eten, goede hoeveelheid.
20 jul 2019 om 21:19 Helaas verkeerd besteld.. niet mijn smaak maar volgende keer de madras testen.. voor die prijs had ik wel een ruimere portie verwacht.. de bezorger was zeer vriendelijk
20 jul 2019 om 21:01 Eten was niet zo goed als we gewend zijn. Niet heel veel en wat laf qua smaak. Volgende keer vast beter.
19 jul 2019 om 21:02 Het is erg lekker eten, we bestellen er regelmatig. Ook wel fijn dat er naast lekkere vleesgerechten lekkere groente gerechten bij te bestellen zijn. Voor de sag dal (kruidige spinazie met linzen) vinden we erg lekker!
18 jul 2019 om 6:52 Het eten was heel lekker zoals altijd. We hebben wat lang moeten wachten op de bezorging maar het was de moeite waard.
7 jul 2019 om 19:31 Eten niet echt bijzonder. Weinig groentes, veel saus. Per ongeluk verkeerd naan brood gekregen. Excuses gekregen en korting bij volgende bestelling. Weet niet of ik weer bestel..